Verkoop via Antiqbook en Catawiki

antiqbook

Mijn boeken, prenten en andere antiquarische items die zijn beschreven en nog niet verkocht, staan op Antiqbook. Via deze site kunt u in mijn voorraad zoeken en bestellen, reserveren en vragen stellen.
Naar Antiqbook ›

Recent geplaatst op Antiqbook.

Character-schets


catawiki

Mijn boeken, prenten, kranten en andere items die op Catawiki worden geveild of onlangs geveild zijn, ziet u via een druk op deze knop.
Naar Catawiki ›

Recent geplaatst of verkocht op Catawiki.

Petrus Nieuwland


Lezing over Rhijnvis Feith (1753-1824)

8 april 2017

Bernadet van der Veen – eigenaresse van ErUit – en ik geven samen een lezing over Rhijnvis Feith (1753-1824). De bezoekers van onze lezing krijgen een beeld van Feiths kijk op het leven (in Nederland) en op de (Nederlandse) literatuur in het laatste kwart van de 18de eeuw en het eerste van de 19e eeuw. Lees verder ›

lezing Rhijnvis Feith


De Zilveren Eeuw op de boekenmarkt!

Zutphen 30 juli 2017 en Deventer 6 augustus 2017

Op zondag 30 juli sta ik op de jaarlijkse boekenmarkt in Zutphen met o.a. losse gegraveerde portretten en portretten in en op boeken. Een week later doe ik voor het eerst mee aan de grote boekenmarkt in Deventer!

Boekenmarkt


De Zilveren Eeuw bij Boekhandel Bloks

Officieel vanaf zaterdag 17 juni 2017

De bekende en ervaren Zwolse boekhandelaar Theo Bloks heeft tegenwoordig een winkel in de Papenstraat te Zwolle. 1 Minuutje gaans vanuit Museum De Fundatie. In een vitrine staan daar ook een paar mooie boeken van De Zilveren Eeuw. Lees verder ›

vitrine Bloks